Din fremtid i spil: tag din HF Aalborg ved Exzentriq Academy

Har du tænkt på, hvor fantastisk det ville være, hvis din passion for gaming og teknologi kunne blive en del af din skolegang? Hos Exzentriq Academy i Aalborg kan dette drømmescenarie blive din virkelighed. Vi skaber unikke uddannelsesveje. Her kan din interesse for gaming, esport og tech blive kernen i din læringsoplevelse.

Exzentriq Academy er ikke en almindelige skole. Vi tilbyder en særlig HF i Aalborg, der strækker sig over tre år. Derudover blander den traditionel undervisning med det spændende univers af gaming og teknologi. Vi mener, at når du lærer gennem noget, du elsker, så bliver skolen meget sjovere og meningsfuld!

På vores akademi i Aalborg gør vi mere end bare at undervise. Vi dykker ned i hver enkelt students verden. Vi finder ud af præcis, hvad DU brænder for. Denne viden anvender vi til at skabe et læringsforløb, der er sjovt, engagerende og super relevant for dig. Hvad end du er til action-spil, e-sportsturneringer, eller vil opfinde den næste store teknologiske nyskabelse, er der en plads til dig her.

Vi har skabt et trygt og inkluderende miljø. Her vil du finde ligesindede venner, der deler dine interesser. Vi arbejder ikke bare for at styrke dine faglige evner men stræber også efter at udvikle dig personligt og socialt. Din trivsel og glæde ved at lære er topprioritet for os, og vi er her for at støtte dig gennem hver eneste udfordring og sejr på din rejse.

Uanset hvilken vej du vælger hos os, hvad enten det er LAB-forløb, STU eller HF, er vores mål at udruste dig med kompetencer og viden, der vil føre dig videre til uddannelse eller beskæftigelse i fremtiden. Vi ved, at verden udenfor skolen kan virke stor og måske lidt skræmmende, men frygt ej! Med en HF fra Exzentriq Academy i Aalborg vil du blive klædt godt på til at møde den med åbne arme og en kuffert fuld af færdigheder og erfaringer.

Kontakt os for HF Aalborg

Ønsker du et spændende kapitel i din uddannelseshistorie, og er du klar til at kombinere leg med læring? Exzentriq Academy venter på dig med åbne arme og en verden af eventyr inden for gaming, esport og tech. Din fremtid begynder i Aalborg.

Vil du høre mere? Kontakt os på tlf.: 26 22 45 03. Vi glæder os til at byde dig velkommen til Exzentriq Academy og sammen tage det første skridt ind i din fremtid!

Vælg afdeling